Sitia Bio (can)

Στους φημισμένους ελαιώνες της Νοτιανατολικής Κρήτης, στην επαρχία Σητείας , γίνεται η καλλιέργεια των ελιών (Κορωνέικης ποικιλίας) με βιολογικές μεθόδους. Με επιμέλεια και προσοχή γίνεται ο ραβδισμός των ελαιόδεντρων, ο καρπός συλλέγεται σε δίχτυα και μεταφέρεται σε ειδικές κλούβες στο ελαιουργείο προς άλεση των καρπών. Έπειτα από φιλτράρισμα με φίλτρο χαρτιού, ειδική ανάλυση και έλεγχο για την ποιότητα, εμφιαλώνεται και συσκευάζεται προκειμένου να φτάσει στο τραπέζι σας.

Sitia BIO

Κατεβάστε το φυλλάδιο

A4_Sitia-bio--1