Ποιότητα

Ποιότητας και Περιβαλλοντικής Departament δημιουργήθηκε με σκοπό να ρυθμίσει την εκπλήρωση των κατάλληλων διαδικασιών σύμφωνα με τους κανονισμούς ποιότητας, από την αρχή στον τομέα της μεταποίησης μέχρι την παράδοση του εμφιαλωμένου λαδιού μας.

γευσιγνωσίας λαδιού πραγματοποιείται καθημερινά από έμπειρους επαγγελματίες οι οποίοι επιλέγουν και συνδυάζουν τα έλαια, σύμφωνα με τον πελάτη και οξεία?. S ανάγκες και οι τεχνικές προδιαγραφές των προϊόντων

Έχει κληθεί & ldquo? Ο βασιλιάς των ελαιολάδων & rdquo ;, και είναι κατασκευασμένο από υγιείς ελιές, η συγκομιδή απαλά στη βέλτιστη ωριμότητα τους και πιέζονται αποκλειστικά με μηχανικά μέσα, χωρίς θέρμανση. Το λάδι δοκιμάζεται από μια ομάδα εκπαιδευμένων δοκιμαστών οι οποίοι πρέπει να βρουν ελαττώματα και τα τρία χαρακτηριστικά: φρουτώδες, πικρό και πικάντικο ή πιπεράτη. Είναι, επίσης, δοκιμάστηκε σε ένα εργαστήριο, όπου πρέπει να συναντηθούμε με μια ντουζίνα κριτήρια για να επιβεβαιώσει ότι είναι γνήσιο.

Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο αντιπροσωπεύει μόνο ένα πολύ μικρό κλάσμα του συνολικού ελαιολάδου που καταναλώνεται. Συνήθως, διαρκεί έως και δύο χρόνια, αλλά είναι καλύτερα όταν είναι φρέσκα. Διατηρεί ενδιαφέρουσες γεύσεις, όπως φρουτώδη βοτάνων, καρυδιού, πιπεράτη, κ.λπ., και προσφέρεται για την εμβάπτιση, για σούπες, μαγειρευτά φαγητά και σαλάτες και ως φινίρισμα λαδιού στο τραπέζι.

Όλες οι ποικιλίες λαδιού Monterosa ελιάς είναι αυτής της ποιότητας.

Monterosa ελαιόλαδο μας είναι συσκευασμένο σε μάλλον μικρή (250 ή 500 ml) φιάλες έτσι ώστε μετά το άνοιγμα που καταναλώνεται σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Εάν επιλέξετε το διαφανές μπουκάλι χρυσό χρώμα του μπορεί να εκτιμηθεί πλήρως στο τραπέζι, αλλά μετά το γεύμα θα πρέπει να τεθεί σε ένα σκοτεινό μέρος. Το πετρέλαιο θα διαρκέσει περισσότερο με λεπτές γεύσεις της ανέπαφη.

Το φως και το οξυγόνο είναι οι κυριότεροι εχθροί του λαδιού υψηλής ποιότητας ελαιόλαδο.